Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet apart te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij één van de onderstaande banken, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 


Geen gedoe meer met bankkaarten of digipass. In webshops die mobiel betalen met Bancontact aanbieden, betaalt u voortaan snel en eenvoudig!

Een betaling met de app is niet alleen makkelijk en snel, maar ook veilig. Zoals u dat van een Bancontact-betaling gewend bent.

Overige betaalmethoden

Naast de bovenstaande betaalmethoden is het ook mogelijk om te betalen door middel van:

  • Maestro (gratis)
  • Visa Electron (gratis)
  • Betalen aan de pakketbezorger (rembours) (+ € 18,35)

Achteraf betalen

Het is bij ons mogelijk om achteraf te betalen voor uw bestelling. Bij de PostNL betaalservice rekent u de aankoop af aan de deur bij de bezorger. U betaalt dus pas als het pakket bij je is bezorgd. Aan deze bestelmethode zitten extra kosten verbonden welke tijdens het bestelproces duidelijk worden aangegeven.

Ophalen op afspraak is ook mogelijk. U kunt de bestelling dan ter plekke afrekenen.

Verzenden binnen Nederland en België

Al onze pakketten worden GRATIS aan u verzonden via PostNL.

Deze bezorgt het pakket normaliter dan de volgende (werk)dag bij je thuis wanneer je het product op werkdagen voor 17:00 uur hebt besteld.

Wanneer de bestelling door ons is verstuurd, ontvangt u een mail met de traceercode om het pakje te traceren. In deze mail staat ook aangegeven wanneer de postbezorger langs komt.

De producten die u heeft besteld worden via PostNL geleverd op het adres dat u door u is opgegeven. PostNL bezorgt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 21.30 uur. Op zaterdag bezorgen ze tot 18.00 uur.

Bent u niet thuis als PostNL uw pakket bezorgt? Dan biedt PostNL het standaard aan bij één van uw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de PostNL bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een 'niet-thuis-code'. Met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur op MijnPakket aangeven wanneer de PostNL chauffeur een tweede keer kan langskomen. Op een dag, tijd en locatie die voor u het beste uitkomt.

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een PostNL Pakketpunt te kiezen als u dat wenst. Uw bestelling zal dan op de door u aangegeven pakketpunt worden geleverd. U krijgt bericht van PostNL als uw zending klaar ligt om opgehaald te worden. Let op! Deze service is alleen voor zendingen binnen Nederland.